Våre retter serveres etter behag:
Our dishes can be served as:
Medium – Medium(+) – Hot – Madras - Vindaloo
Kyllingfilet stekt med linsemel, spisskummen og timianfrø.
Serveres med minte- og korianderchutni.
Filet of chicken with gram flour, cumin seeds and thymol seeds.
Served with mint and coriander chutney.
En blanding av poteter, erter, løk, koriander og chaat masala pakket inn i butterdeig.
Serveres med mangochutni.
A blend of chaat masala and vegetables such as potatoes, peas and coriander
wrapped in butter-dough. Served with mango chutney.
En blanding av linsemel, løk, purreløk og korianderfrø. Serveres med mintechutni.
A classic blend of gram flour, onion, scallion and coriander seeds. Served with mint chutney.
Smakfull forrett med kamskjell og kongereker. Serveres med cherry tomat og mango saus.
A tasty appetizer with scallop and king prawns. Served with cherry tomato and a sour mint sauce.
Disse rettene er grillet i tandoor som er en leirovn uten glasur fyrt med trekull. Kombinasjonen av marinade, trekull og leire skaper en fantastisk smaksopplevelse. Tandoori- ovnen har blitt brukt de siste 5000 årene i Punjab- provinsen og er fortsatt uforandret.
6. Chicken Tikka 215,-Kyllingfilet i en marinade av yoghurt, gurkemeie og garam masala.
Serveres med tandoorisaus.
Filet of chicken marinated in yoghurt, turmeric and garam masala.
Served with tandoori sauce.
Kyllingfilet marinert i grønn chili, fersk hvitløk og fersk koriander.
Serveres med tandoori saus (sterk)
Chicken breast marinated of green chili, fresh garlic and fresh coriander.
Served with tandoori sauce (hot)
Lammekjøtt i en marinade av yoghurt, garam masala og tandoori-krydder.
Serveres med tandoorisaus.
Tender lamb marinated in yoghurt, garam masala and tandoori-spice.
Served with tandoori sauce.
Lammekjøtt marinert i grønn chili, fersk hvitløk og fersk koriander.
Serveres med tandoori saus. (sterk)
Tender lamb meat marinated in green chili, fresh garlic and fresh coriander.
Served with tandoori sauce (hot)
Nydelig rett med filet av and marinert i hvitløk, ingefær og korianderfrø.
Serveres med tamarind saus.
Delicious dish with filet of duck marinated in garlic, ginger and coriander seeds.
Served with tamarind sauce.
Kongereker marinert i yoghurt, gurkemeie og ingefær. Serveres med tandoori saus.
King prawns marinated in yoghurt, turmeric and ginger. Served with tandoori mango sauce.
Kongereker grillet med en fantastisk marinade av grønn chili, fersk hvitløk og fersk koriander.
Serveres med en tandoori saus. (sterk)
Delicious dish with king prawns marinated in green chili, fresh garlic and fresh coriander.
Served with our tandoori sauce. (hot)
Her får en muligheten til å oppleve en smakbit av de klassiske indiske tandoori rettene.
En grillrett med en blanding av kylling, kongereker og lam.
Serveres med tandoori saus.
An opportunity to experience the various flavours of indian tandoori classics with chicken,
king prawns and lamb. Served with the famous tandoori sauce.
Curry er den grunnleggende sausen som brukes til å tilberede indiske gryteretter. Denne sausen lages med løk, tomater, fløte, finhakkede nøtter, rød chilli, gurkemeie, garam masala og andre krydder. Denne blandingen kokes i flere timer for å få ut aromaene og smakene til alle ingrediensene.
20. Chicken Tikka Masala 212,-En klassisk curry-rett med grillet kyllingfilet i fløte, løk, cashewnøtter, kokkos og rosiner.
En sikker vinner!
This is a classic. Grilled chicken pieces in curry with cream, onion, cashew nuts, coconut
powder and raisins.
Sterk og syrlig curry med grillet kyllingfilet, løk, paprika og chilli.
Hot and sour curry with grilled chicken filet, onion, Capsicum and chilli.
Kyllingfilet tilberedt med spinat, garam masala, bukkehornkløver og timianfrø.
Filet of chicken prepared with spinach, garam masala, fenugreek and thymol seeds.
Enda en klassiker. Grillede kyllingbiter surret i en tomatbasert curry- gryte med smør,
rømme, rosiner og cashewnøtter.
Another indian classic. Grilled chicken pieces in tomato-based curry with butter, cream,
cashew nuts and raisins.
Kyllingfilet surret i en gryte med curry, fersk koriander, fersk hvitløk, ingefær og løk.
Fillet of chicken in curry with fresh coriander, fresh garlic ginger and onion.
En rett med den utsøkte hjemmelagde smaken.
Her blir det servert en gryte med kylling, lam, kongereker og blomkål surret i løk, tomat,
ingefær og hvitløk (sterk). Raita anbefales med denne retten.
Original grandmother’s homemade recipy.
A dish with chicken, lamb, king prawns and cauliflower cooked with onion, ginger and
garlic (hot). We recommend raita with this dish.
Lammekjøtt i hvit kremsaus med løk, cashewnøtter, mandler, rosiner og hjemmelaget
indisk ost ”paneer”.
Meat of lamb in cream sauce with onion, cashew nuts, almonds, raisins and homemade
indian cheese ”paneer”.
Mørt lammekjøtt tilberedt med spinat, garam masala, bukkehornkløver og timianfrø.
Meat of lamb prepared with spinach, garam masala, fenugreek and thymol seeds.
Lammekjøtt tilberedt i en tomatbasert currysaus med rømme og løk.
Tender lamb meat prepared in a tomatobased curry- sauce with cream and onion.
Kjøtt av lam i en gryte med curry, fersk koriander, fersk hvitløk, ingefær og løk.
Lamb in curry with fresh coriander, freh garlic, ginger and onion.
Kylling med ris og salat
Chicken with rice and salad
Spinat i karrisaus med bukkehornkløver og hjemmelaget ost.
Spinach in curry sauce with fenugreek and home made cheese.
Kikerter i en smakfull blanding av korianderfrø og garam masala.
Chickpeas in a tasteful mixture of coriander seeds and garam masala.
Linser tilbredt med hvitløk, ingefær og krydder
Lentils prepared with garlic, ginger and spices
Brød bakt i tandoor.
Brød med fersk hvitløk.
Nan-brød med rosiner, nøtter, mandler, Honning og fenniken.
Nan bread with raisins, nuts, almonds, honey and fennel seeds.
Yoghurt dressing med løk, tomat, agurk og krydder.
Yoghurt dip with onion, tomato, cucumber and spices