• APPETIZER
  • MAIN COURSE
  • CURRIES
  • VEGETARIAN
  • SIDE ORDER

Våre retter serveres etter behag:
Our dishes can be served as:
Medium – Medium(+) – Hot – Madras - Vindaloo

  • Appetizer

    1. Chicken Pakora 110,-

    Kyllingfilet stekt med linsemel, spisskummen og timianfrø.
    Serveres med minte- og korianderchutni.
    Filet of chicken with gram flour, cumin seeds and thymol seeds.
    Served with mint and coriander chutney.

    2. Vegetable Samosi 86,-

    En blanding av poteter, erter, løk, koriander og chaat masala pakket inn i butterdeig.
    Serveres med mangochutni.
    A blend of chaat masala and vegetables such as potatoes, peas and coriander
    wrapped in butter-dough. Served with mango chutney.

    3. Onion Pakoraa 95,-

    En blanding av linsemel, løk, purreløk og korianderfrø. Serveres med mintechutni.
    A classic blend of gram flour, onion, scallion and coriander seeds. Served with mint chutney.

    4. Scallop and King Prawn 119,-

    Smakfull forrett med kamskjell og kongereker. Serveres med cherry tomat og mango saus.
    A tasty appetizer with scallop and king prawns. Served with cherry tomato and a sour mint sauce.

  • Main Course

    Disse rettene er grillet i tandoor som er en leirovn uten glasur fyrt med trekull. Kombinasjonen av marinade, trekull og leire skaper en fantastisk smaksopplevelse. Tandoori- ovnen har blitt brukt de siste 5000 årene i Punjab- provinsen og er fortsatt uforandret.

    6. Chicken Tikka 215,-

    Kyllingfilet i en marinade av yoghurt, gurkemeie og garam masala.
    Serveres med tandoorisaus.
    Filet of chicken marinated in yoghurt, turmeric and garam masala.
    Served with tandoori sauce.

    8. Garlic Chicken 228,-

    Kyllingfilet marinert i grønn chili, fersk hvitløk og fersk koriander.
    Serveres med tandoori saus (sterk)
    Chicken breast marinated of green chili, fresh garlic and fresh coriander.
    Served with tandoori sauce (hot)

    12. Lamb Tikka 234,-

    Lammekjøtt i en marinade av yoghurt, garam masala og tandoori-krydder.
    Serveres med tandoorisaus.
    Tender lamb marinated in yoghurt, garam masala and tandoori-spice.
    Served with tandoori sauce.

    13. Lahori Lamb 239,-

    Lammekjøtt marinert i grønn chili, fersk hvitløk og fersk koriander.
    Serveres med tandoori saus. (sterk)
    Tender lamb meat marinated in green chili, fresh garlic and fresh coriander.
    Served with tandoori sauce (hot)

    14. Desi Duck 265,-

    Nydelig rett med filet av and marinert i hvitløk, ingefær og korianderfrø.
    Serveres med tamarind saus.
    Delicious dish with filet of duck marinated in garlic, ginger and coriander seeds.
    Served with tamarind sauce.

    16. Tandoori King Prawns 229,-

    Kongereker marinert i yoghurt, gurkemeie og ingefær. Serveres med tandoori saus.
    King prawns marinated in yoghurt, turmeric and ginger. Served with tandoori mango sauce.

    17. King Prawns Garlic 242,-

    Kongereker grillet med en fantastisk marinade av grønn chili, fersk hvitløk og fersk koriander.
    Serveres med en tandoori saus. (sterk)
    Delicious dish with king prawns marinated in green chili, fresh garlic and fresh coriander.
    Served with our tandoori sauce. (hot)

    18. Mix Grill 255,-

    Her får en muligheten til å oppleve en smakbit av de klassiske indiske tandoori rettene.
    En grillrett med en blanding av kylling, kongereker og lam.
    Serveres med tandoori saus.
    An opportunity to experience the various flavours of indian tandoori classics with chicken,
    king prawns and lamb. Served with the famous tandoori sauce.

  • Curries

    Curry er den grunnleggende sausen som brukes til å tilberede indiske gryteretter. Denne sausen lages med løk, tomater, fløte, finhakkede nøtter, rød chilli, gurkemeie, garam masala og andre krydder. Denne blandingen kokes i flere timer for å få ut aromaene og smakene til alle ingrediensene.

    20. Chicken Tikka Masala 212,-

    En klassisk curry-rett med grillet kyllingfilet i fløte, løk, cashewnøtter, kokkos og rosiner.
    En sikker vinner!
    This is a classic. Grilled chicken pieces in curry with cream, onion, cashew nuts, coconut
    powder and raisins.

    21. Chili Chicken 205,-

    Sterk og syrlig curry med grillet kyllingfilet, løk, paprika og chilli.
    Hot and sour curry with grilled chicken filet, onion, Capsicum and chilli.

    22. Chicken Spinach 203,-

    Kyllingfilet tilberedt med spinat, garam masala, bukkehornkløver og timianfrø.
    Filet of chicken prepared with spinach, garam masala, fenugreek and thymol seeds.

    23. Butter Chicken 214,-

    Enda en klassiker. Grillede kyllingbiter surret i en tomatbasert curry- gryte med smør,
    rømme, rosiner og cashewnøtter.
    Another indian classic. Grilled chicken pieces in tomato-based curry with butter, cream,
    cashew nuts and raisins.

    24. Chicken Coriander 219,-

    Kyllingfilet surret i en gryte med curry, fersk koriander, fersk hvitløk, ingefær og løk.
    Fillet of chicken in curry with fresh coriander, fresh garlic ginger and onion.

    25. Grandmother’s Mix Masala 255,-

    En rett med den utsøkte hjemmelagde smaken.
    Her blir det servert en gryte med kylling, lam, kongereker og blomkål surret i løk, tomat,
    ingefær og hvitløk (sterk). Raita anbefales med denne retten.
    Original grandmother’s homemade recipy.
    A dish with chicken, lamb, king prawns and cauliflower cooked with onion, ginger and
    garlic (hot). We recommend raita with this dish.

    27. Lamb Korma 224,-

    Lammekjøtt i hvit kremsaus med løk, cashewnøtter, mandler, rosiner og hjemmelaget
    indisk ost ”paneer”.
    Meat of lamb in cream sauce with onion, cashew nuts, almonds, raisins and homemade
    indian cheese ”paneer”.

    29. Lamb Spinach 212,-

    Mørt lammekjøtt tilberedt med spinat, garam masala, bukkehornkløver og timianfrø.
    Meat of lamb prepared with spinach, garam masala, fenugreek and thymol seeds.

    30. Roghan Josh 214,-

    Lammekjøtt tilberedt i en tomatbasert currysaus med rømme og løk.
    Tender lamb meat prepared in a tomatobased curry- sauce with cream and onion.

    31. Lamb Coriander 229,-

    Kjøtt av lam i en gryte med curry, fersk koriander, fersk hvitløk, ingefær og løk.
    Lamb in curry with fresh coriander, freh garlic, ginger and onion.

    39. Kids Meal (Barne meny) 140,-

    Kylling med ris og salat
    Chicken with rice and salad

  • Vegetarian

    36. Saag Paneer 179,-

    Spinat i karrisaus med bukkehornkløver og hjemmelaget ost.
    Spinach in curry sauce with fenugreek and home made cheese.

    37. Chana Masala 169,-

    Kikerter i en smakfull blanding av korianderfrø og garam masala.
    Chickpeas in a tasteful mixture of coriander seeds and garam masala.

    38. Punjabi Dal 169,-

    Linser tilbredt med hvitløk, ingefær og krydder
    Lentils prepared with garlic, ginger and spices

  • Side Order

    40. Nan Bread 39,-

    Brød bakt i tandoor.

    41. Garlic Nan55,-

    Brød med fersk hvitløk.

    43. Peshawri Nan (søt) 59,-

    Nan-brød med rosiner, nøtter, mandler, Honning og fenniken.
    Nan bread with raisins, nuts, almonds, honey and fennel seeds.

    44. Raita 52,-

    Yoghurt dressing med løk, tomat, agurk og krydder.
    Yoghurt dip with onion, tomato, cucumber and spices